Sayfalar

PES Pro Evolution Soccer 2013 İndir Sitemiz Farkıyla

11 Ekim 2012 Perşembe Günü Yazıldı;.




İNDİR






Yaz aylarının sona ermesi birçoğumuzu üzüyor. Hem esintilerin soğuyacak olması ayrıca ‘tatil’ (Ne gibi dinlenme yahu?) döneminin bitişi, okulların açılması derken doğrusu eksiksiz depresyon aylarına giriş üretmiş bulunuyoruz. En azından benim açımdan sonbahar bütün süre olduğu gibi yine maksimum depresif bir giriş yapacak hayatıma. Sizi bilemem tabii.







PES ikibinonüç işte bu görüntüyle karşımıza çıkmıştı





Fakat bu ayların oyunseverler için bir de nefis tarafı var. Bu da oyundünyasında yaz süresince süregelen (fazla şükür Diablo 3 hayat kurtardı buyaz) kuraklık sona erer ve şirketler yılbaşının da yaklaşıyor olmasının şerefine bir bir çok büyük projelerini oyunseverlerle buluşturur.





özellikle futbol tutkunları için en önemli aylardır güz (sonbahar) ayları. zira ayrıca Pro Evolution Soccer 2013 birde FÉDÉRATİON INTERNATİONALE DE FOOTBALL ASSOCİATİON (FIFA) 13 pazara sürülür. Evvelden Football Manager serisini de bu aylarda elde edince hangisinioynayacağımızı şaşırır ve zevkten dört köşe olurduk.





şimdi de Eylül ayının sonlarına gelmemizle beraber havalar yine de soğumamış olsa da, Konami bizi yanıltmadı ve Pro Evolution Soccer ikibinonüç’ü pazara sürüverdi. Geçtiğimiz haftalarda sizler için demosunu ve lansmanda tam sürümden edindiğimiz izlenimleri paylaştığımız PES ikibinonüç, bu sene daha fazla iddialı dersem yanılmış olmam.







0 yorum: